Sångmedlemmar sökes

 

Hej!

Jag heter Rebecca och jag tänkte testa mig fram lite, jag letar efter personer som kan tänka sig att gå med mig på sångkurser. Jag har gått hos dom innan och jag tycker det är fantastiskt roligt, de har sångpedagoger som är utbildade i både Estill och Sadolin. Men jag når inte ut till personer utan att de tror att detta är spam eller marknadsföring. Man måste väl ändå kunna rekommendera ett företag utan att det är spam? 

Jag letar i vilket fall efter personer som är intresserade i just sång. Jag är själv sångare och har hållt på med sången i flera år nu. Men jag känner inte att jag utvecklas med de jag gått med tidigare, jag är ute efter nya personer med nya talanger som jag kan inspireras av! Sånglektioner hos detta företaget är varje vecka så man går en kurs egentligen hos dom men det är inte CSN berättigat. Man kan även gå varannan vecka om man tycker månadskostnaden är för dyr. Jag tycker i alla fall att det är värt det och behöver nu ny inspiration! Företaget heter Loud Attic och ligger i centrala Göteborg (alldeles intill NK) för mer information om deras kurser får ni kika in på deras hemsida för jag tror inte man får länka utan att det blir spam.

Kontakta mig gärna om ni undrar något eller är intresserade till min mail [email protected] :)

 

Rebecca 2013-08-20 18:18

Kommentarer:


Rebecca 2013-08-21

Hej igen!

Efter ett mycket trevligt samtal med Mats från kontrollrummet.com har jag bestämt mig för att berätta sanningen om mitt tidigare inlägg. Då jag är ny till det här med forum så antog jag att alla använde det för att marknadsföra sig själv. Men nu har jag förstått att det är inte så det går det - utan jag ska istället använda mitt konto till att dela med mig av tips och råd och berätta lite om mig själv.

Jag heter Rebecca Wehage och är sales manager för Loud Attic, pga liten marknadsföringsbudget har jag valt att försöka nya sätt att få företaget att synas och hitta nya elever. Jag har nu förstått att det är fel av mig att verka som en opartisk person på forum och bloggar. Men vi syns även på facebook, myspace, twitter etc men på sätt som är tillåtna såklart. Loud Attic är ett skrivbolag/sångskola i Göteborg som jag arbetar för, vi har sångkurser och spelar även in. Jag ville berätta sanningen just för att det är viktigt att bevisa att vi är en seriös verksamhet men hittills bara nöjda elever! :-) Jag berättar gärna mer om det om någon undrar men för tillfället ska jag använda mig av mitt konto på de olika forumen jag är medlem i för andra ämnen.

Jag får skylla på att jag är ung och naiv och att jag inte riktigt lärt mig reglerna och villkoren när det gäller forum. Jag ber om ursäkt om jag har gjort någon arg, besviken eller liknande och lovar att jag framöver ska hålla mig till reglerna! Om det är någon som vill ha lite tips om sång eller liknande så svarar jag gärna som tröst för att jag varit oärlig tidigare! Jag vill även påpeka att jag gjorde detta helt utan tillåtelse från ägarna av företaget och att de vet om att jag gjort detta och att jag nu bett om ursäkt. Våra sångpedagoger är välutbildade i Estill och Sadolin och vi bedriver en seriös verksamhet. Jag vill även påpeka att jag började som elev och fortfarande är elev så jag rekommenderar fortfarande företaget men jag är bara inte opartisk och det är fult att luras.

Tack för att ni tog er tid att läsa detta!

/Rebecca 

Sales Manager

Loud Attic

Skriv kommentar:

Taggar: musik, sångpedagogik, sång, sångteknik, annan utbildning inom musik dans och dramatik