NV tuffast?

Är det så att NV programmet är det absolut tuffaste programmet och att det krävs väldigt mycket för att klara av det, eller är inte någon större skillnad mellan NV o tex samhäll??
Anonym 2007-01-22 00:04

Kommentarer:


Anonym 2007-01-22
Det beror helt på var din styrka ligger. Generellt kan man säga att NV är tuffare eftersom det krävs att man verkligen ska -förstå- svår matematik, kemi och fysik, o s v. Å andra sidan krävs det ofta mer jobb för den samhällsintresserade som går samhäll än för den naturintresserade som går natur eftersom man på samhäll måste skriva oändligt antal uppsatser och stora arbeten. Mycket handlar om att reflektera och analysera.
""Å tredje sidan är eleverna som går på samhäll slappare och """"konkurrensen"""" mindre.""

Jag har gått två år på vardera på program så jag tycker mig ha bra koll.

Det enda du egentligen bör gå på när du väljer mellan de tu är vilka ämnen du tycker är mest intressanta och är bäst på.

Lycka till
Anonym 2007-01-27
Jag tror att du klarar av programmet om du känner att du har något intresse för det? Sedan blir det vad man gör det till. Jag valde personligen att inte satsa på toppbetyg och istället ägna tid åt kompisar, killar, träningar, nöjen o fester. Trots allt detta ligger jag på 16.3 och förstår det mesta :). Lätt val! Gö läxorna, häng me på lektionerna, repetera lite innan prov etc. Good luck!!!

Skriv kommentar: