Att göra prövning på annan skola.

Hej!
Jag har ett ganska stort dilemma. Jag tog ett stort beslut nyligen och hoppade av mitt gymnasium (jag är medveten om att det inte är världens smartaste beslut). Jag har varit i kontakt med gymnasieslussen och har fått tid hos dom den 23e. Kvinnan jag pratade med (studievägledaren) sa till mig att jag skulle kunna börja plugga igen redan i januari. Men det är ett tag kvar tills dess. Så det som är lite komplicerat är,
Jag har inga fullständiga betyg och skulle väldigt gärna vilja göra prövning för dom icke godkända betygen jag har nu, innan januari. I detta nu har jag 5 ämnen jag vill göra prövning i, varav två av kurserna är Mediakommunikation A och Manus A, vilka är ämnen endast få medialinjer har. Jag har kontaktat ett antal gymnasium med medialinjen för att försöka få göra prövning hos dom, då mitt förra gymnasium ej kunde erbjuda mig det, men har ej lyckats. Om jag kan få göra prövning för dessa ämnen, så kommer jag att få min gymnasiekompetens innan nästa höst och kan då fokusera på att söka in på högskolan. Så detta är väldigt viktigt.
Jag är väldigt ambitiös och vill gärna sätta allt i rullning så fort som möjligt. Jag skulle bli oerhört tacksam för svar!
Mvh, Beatrice
Beatrice 2009-11-06 02:40

Kommentarer:


Chris Wigh 2009-11-09
Hej
Tyvärr tror jag inte någon gymnasieskola tillåter att du gör prövningar om du inte går på skolan. Du får nog vänta till januari.
Hälsningar Chris,www,syoguiden.com

Skriv kommentar: