Hej!

Hej jag heter Olivia och jag går i nian jag hade ca 240 p i betyg när jag gick i åttan. Jag ska välja norra real i stockholm som första val och Södra latin som andra, Nacka gymnasium som tredje val. för att komma in på NV NV måste man få 305 p (intagningspoängen) tror du jag hinner höja upp mig?
Snälla kan du svara mig jag är jätte stressad och chokad jag vill verkligen komma in
MVH En person i nöd!
En människa i nöd :S 2010-09-06 03:18

Kommentarer:


Chris Wigh 2010-09-08
Hej
Det är bara du själv som kan bedöma om du kan höja betygen så mycket eller ej. Om du lägger ner mycket tid så är det inte omöjligt. Prata med dina lärare och fråga vad som krävs för at du ska höja betygen.
Man det är alltid bra att ha ett alternativ som inte kräver så höga betyg ifall du inte kommer in på de högrealternativen. Annars riskerar du att stå utan plats.
Lycka till!
Hälsningar Chris,www.syoguiden.com
Hanna Johansson 2010-09-08
Hej!

Jag har tänkt att börja plugga i London till nästa höst och jag är lite förvirrad, det är så himla mycket information, men jag tänkte börja med att få in själva ansökningen iallfall. Jag har fått reda på ganska mycket info genom nätet, sista ansökningsdag, att man söker genom UCAS osv..
Hur fungerar det med översättning av betyg? Måste jag göra det själv eller ska jag besöka min gamla gymnasieskola för att få det översatt?
Hur motsvarar deras program de i Sverige? Jag är intresserad av att läsa juridik eller civilekonom.

Jag skulle behöva lite vägledning, i vilken ände jag ska börja av allt som måste göras och finns det någonstans man kan vända sig och prata med någon om man behöver hjälp på vägen?

Tack på förhand! /
Hanna

Skriv kommentar: