Distansskola

Jag kan inte vara i ett ""vanligt"" klassrum, pga. grov ångest. Jag undrar om det finns något sätt att läsa en gymnasiekurs HELT på distans. Utan några fysiska träffar överhuvudtaget? Alltså inga laborationer eller liknande. Jag har inte lyckats hitta någon distansutbildning utan några träffar, överhuvudtaget.
Tack!
Anonym 2007-05-07 00:22

Kommentarer:


Anonym 2007-05-08
Hej!

Det beror på vilken stad du bor i men jag bor i Göteborg och pluggar på NTI-skolan. Den enda kontakt man har med läraren är via mail, telefon om man vill fråga nåt den vägen och ett kort betygsamtal på telefon efter varje avslutad kurs. Inlämningar, prov och eventuella laborationer gör man hemma. Jag själv är jättenöjd med NTI men du kan gå in på http://www.nti.se/distans/index.html och kolla om du hittar din stad. Hoppas att du hittar någon utbildning som passar!

Mvh Johanna
Anonym 2007-05-16
Jag fann något som heter ""nätbildarna"" och något annat som jag nu inte kommer ihåg namnet på, där det erbjuds nätbaserade kurser, men jag är inte säker på om det är helt nätbaserat. Jag vet inte så mycket mer om det, hur det fungerar eller så... men det kanske du kan ta reda på om du vill...
Fann sådana länkar på infoteket.se

Skriv kommentar: