HJÄLP Byta Tillbaka andra året?

Jag går just nu 2:an på gymnasiet, samhällsprogrammet. Men innan detta alltså förra året (1:an) så gick jag den största delen på ett specialinriktat program samhäll/natur. Det var efter många om och men som jag bytade till Sp i slutet av förra året. Men grejen är att jag inte alls trivs i klassen, vekrligen inte med lärarna heller mycket krångel och fanns knappt med på klasslistan nu när vi började, detta året, jag trivs verkligen inte. Jag har mått dåligt av att gå där, har verkligen gett det chansen, dubbla gånger. Vill så gärna tillbaka till min gamla linje/klass. Grejen är så också att jag inte behöver läsa ikapp mer än vad ja håller på med nu till Sp. Är detta möjligt,?  Har ju trots allt gått där överlägset största delen av min gymnasietid..
Johanna 2007-09-11 00:42

Kommentarer:


Chris Wigh 2007-09-12
Hej
""Det är endast din """"gamla"""" skola som kan avgöra det. Dels måste det finnas ledig plast och dels måste kurserna stämma överens. Ta kontakt med skolan så fort som möjligt. Jag antar att ditt f d program var ett specialutformat program och det kan underlätta.""
Hälsningar Chris, www.syoguiden.com
Johanna 2007-09-12
Ledig plats finns det absolut och kurserna stämmer minst lika bra som på detta programmet (behöver läsa in lika många kurser). Det är också samma skola,  jag bytade bara linje. Har hört av mig till dom nu, å de ignoerar mig typ och säger att jag är välkommen att söka in till 1:An igen. Ska jag då gå samma linje igen? blir ju som det. Läsa om allt igen, jag har ju bra betyg nu. Är inte detta märkligt?
Chris 2007-09-17
Hej
Kanske kan din vårdnadshavare kontakta dem eller kanske din studievägledare? Ibland är det bra om någon vuxen även kan berätta att det är viktigt för dig att byta.
Hälsningar Chris, www.syoguiden.com

Skriv kommentar: