Inredning/ Homestyling

Heey
Jag ar inhtresserad av att lasa inreding. lara mig inreda ett hem med farger o ratt ljus o lara mig jobba med detta. jag hittar ingen bra skola sjalv och hoppas darfor att ni kan hjalpa mig.

Tack pa forhand/ catharina
Catharina Nilsson 2008-01-07 01:01

Kommentarer:


Chris Wigh 2008-01-07
Hej
Det finns en utbildning på konstfack som leder till inredningsarkitekt. Men det är mycket svårt att komma in. Folkuniversitetet har också kurser inom området. Utbildningen är privat och är därmed belagd med kursavgift. Den finns i bl a Malmö och Stockholm.
http://www.folkuniversitetet.se/templates/Arr.aspx?id=113249&LeftMenuPageId=76470
Det finns också en utbildning på Sverige-finska folkhögskolan i Haparanda
http://www.svefi.net/content/view/116/50/
Hälsningar Chris, wwww.syoguiden.com

Anna 2009-04-10
Jag heter Anna, jag är en tjej som vet vad jag vill här i livet och det jag vill är att utbilda mig till inredare/dekoratör/stylist. Jag har läst om hur många utbildningar som helst och iaf bestämt mig för att lägga 90% av min utbildning utomlands. Jag har tänkt plugga italienska och inredningsdesign i Milano på Istituto Europeo di Design och innan dess nu till hösten hade jag tänkt gå Medborgarskolans kurs dekor/reklam för att bli dekoratör. Jag undrar nu iaf om du har nå tips för mig eller om du tycker att det verkar vara en bra väg att gå? Det är ju så otroligt svårt att veta vilka linjer som är bäst så vet du om Istituto Europeo di Design är en bra skola?
Du råkar inte veta vilka de bästa designskolorna är? Eller någon i alla fall som har ett bra rykte?
Funderade tidigare på att söka till konstfack men insåg sen att jag inte vill studera på ett teoretiskt sätt utan är mer intresserad av att lära mig genom mer praktiska studier. Vad säger du har du nå tips?

Skriv kommentar: