lärare

hej
jag undrar om man kan läsa matematiklärare på distans i skånetrakten. jag läser just nu på komvux, men hoppas söka in snart. jag funderar på att bli matematiklärare på gymnasienivå,
skulle uppskatta svar, tack på förhand,
med vänliga hälsningar
sabina!
Sabina 2009-01-07 01:57

Kommentarer:


Hanim 2009-01-08
Hej!
Jag skriver på begäran av min lillebror. Det är så att min bror studerar på gymnasiet, sista året. Han studerar till rörmockare och han har berättat för mig att han är osäker på om han har valt rätt. Han har praktik tre gånger i veckan och han känner att han inte kan tillräckligt. Att många andra som går i 3:an kan mer än honom. Han har funderat på att plugga till vvs-konsult, hur kan han gå tillväga? finns det någon sådan utbildning på högskolenivå? Jag undrar också om det är bättre att han jobbar inom vvs-montör några år innan han börjar plugga eller om det inte har någon betydelse?
sedan undrar jag också om han har möjlighet att plugga något annat, tex. data som han är väldigt duktig på fastän han läst ett yrkesinriktat program? Kräver alla datautbildningar matematik b som förkunskapskrav? då han inte läst matte b.
Det blev många frågar men önskar ett svar då jag gärna vill hjälpa honom med att göra rätt val.
Distans 2009-01-09
""matematiklärare på distans i skånetrakten"" - lite ologiskt resonemang eftersom distans i sig innebär att man är ganska ortsoberoende. Kolla i Gävle och i Kalmar.

Skriv kommentar: