Spanskakurs pa nyborjarniva

Hej!
Jag har ett litet dilemma..Det ar sa att jag vill plugga spanska pa nyborjarniva pa distans till hosten. Men nu nar jag skulle soka sa sag jag att jag var tvungen att lasa en for-kurs innan nyborjarkursen bade till hogskolan och folkhogskolan. Jag hittade bara en sadan kurs som borjade till hosten men da var den bara pa 25% vilket gor att jag inte kommer att fa tillrackligt med studiebidrag. Jag har tankt att bo i Sydamerika (dar jag ar just nu) sa kursen maste vara pa distans. Jag tankte att jag kunde lasa for-kursen i sommar da jag ska bo hemma i Bollnas, Halsingland, men hittade inte den kursen som en sommarkurs, finns det en sadan?
Sa det jag skulle behova ha hjalp med ar att antingen hitta en for-utbildning innan hosten sa jag kan soka spanskakursen pa hogskola till hosten eller hitta en for-utbildning som gar pa 100% till hosten. Ar valdgt tacksam for ditt svar och hoppas att jag har forklarat forstarligt :) /Sandra Olsson
Sandra Olsson 2009-04-05 02:15

Kommentarer:


Chris Wigh 2009-04-06
Hej
På grundkurserna krävs spanska steg 3. Det finns också nybörjarkurser som inte kräver några förkunskaper men jag har inte hittat någon på distans.
Enda möjligheten är att göra en prövning i spansk steg 3 på komvux och det betyget måste vara inskickat senaste 18 juni till VHS. Du fär vända dig till komvux i den kommun du kommer ifrån och höra ifall det finns en möjlighet för dig att göra en prövning.
Hälsnigar Chris,www,syoguiden.com

Skriv kommentar: