Industriell ekonomi - 300hp

Hej,

Jag har kollat på utbildningen industriell ekonomi. Dock är det svårt för mig att komma in i de stora städerna som göteborg, stockholm, lund och linköping. Men jag har upptäckt att utbildningen finns även på Blekinge TH där jag har betydligt större möjlighet att komma in. 

Jag har dock stött på något som förbryllar mig. Om man går in och kollar på hemsidan www.industriellekonomi.se så finns inte BTH med som ett alternativ att läsa utbildningen på. Finns det någon speciell anledning eller är det någon form av "miss"?

Väldigt tacksam om det är någon som har koll på det här :)

Cecilia Zander 2011-02-22 07:50

Kommentarer:


Chris Wigh 2011-02-25

Hej

Det är nog inget konstigt. Det är upp till högskolorna att själva bestämma var de vill ha sin information.

Hälsningar Chris Wigh

MJ 2011-04-03

Det beror på att sidan drivs av studentkårerna vid några av landet lärosäten med högklassisga utb inom industriell ekonomi och efter kvalitetsgranskning av BTHs utbildning har man beslutat att BTH inte platsar. Tyvärr är det många som försöker profitera på det starka varumärket. Lycka till med sökandet!

Leif Olsson 2011-05-03

Hej

jag är programansvarig på Mittuniversitetet för denna utbildning. För mer information se http://www.miun.se/sv/Utbildning/Hitta-din-utbildning/ATLAS-Visa-program/?KatalogProgramId=1175. Det är bara en del som är med i samarbetet på industriellekonomi.se just nu. Vi och BTH finns inte med där. Kontakta mig om du är intresserad av vår utbildning.

mvh

Leif

Skriv kommentar:

Taggar: industriell ekonomi