Träffa en SYV

Hej!

Jag bor i Stockholm, är 24 år och vet inte riktigt vart mitt liv ska ta vägen och jag skulle verkligen vilja träffa någon som kan hjälpa mig att visa vad det finns för alternativ, både inom studier OCH yrken.

Jag har pluggat rätt mycket redan, två år på folkhögskola och 1,5 år på folkuniversitetet (Balettakademien), allt har haft med musikal och teater att göra. Sång och teater är mina största intressen och det som jag alltid har tänkt att jag vill ägna mitt liv åt men känner nu att jag står och stampar och har svårt att hitta jobb inom detta (såklart eftersom konkurensen är hård).

Alltså skulle jag nog helst vilja träffa någon som hat lite koll inom den branschen eller mänskliga rättigheter och liknande.

Vart kan jag vända mig? Tycker det var svårt att googla mig till något slags vägledningscentrum, efersom jag inte vet om jag kan gå till någon skola eller vad jag ska göra.

Jag skulle bli väldigt tacksam för hjälp!

MVH Olivia Molin

Olivia Molin 2016-01-18 22:32

Kommentarer:


Chris Wigh 2016-01-20

Hej
ANtingen kan du boka tid med en studievägledare inom vuxenutbildningen eller med en studievägledare på högskola/universitete. Bäst koll på specifika utbildningar har institutionsvägledarna på högskolan
Hälsningar Chris

Skriv kommentar: