Byta inriktning helt- eller bygga på den nuvarande?

Hej!

Jag läser just nu fristående kurser i ekonomi och har gjort det i snart 2 år. Tanken är att ta en kandidatexamen i  företagsekonomi med inriktning mot management. Jag har dock börjat inse att ekonom-yrket kanske inte är någonting för mig och lutar mer åt att jag skulle vilja rikta in mig på personal/beteendevetenskap för att kunna jobba med rekrytering och personalfrågor.

Och här kommer min fråga, gör jag bäst i att helt byta inriktning och exempelvis börja personalvetarprogrammet eller hur ser möjligheterna ut att jobba med personal och rekrytering med en ekonomie kandidat i bagaget? Eventuellt med påbyggnad av fristående kurser i exmpelvis arbetsrätt och psykologi?

Förstår att det är svårt att svara för vad arbetsgivare har för preferenser, men hur bör jag tänka i den här frågan om det är vad jag känner att jag vill arbeta med? Byta helt eller bygga på det jag har?

 

Tack på förhand,

 

Mvh Sarah 

Sarah 2016-03-13 18:37

Kommentarer:


Chris Wigh 2016-03-17

Hej
Ska du söka programmet så säker du som vanligt och kommer du in kan du ev få poäng för tidigare studier tillgodoräkna dig. Annars kan du söka kurser som ingår i programmet som t ex psykologi, arbetsrätt, pedagogik etc
Hälsningar Chris

Skriv kommentar: