Måste välja biämne

Hej

Jag måste välja biämne inom mitt turismprogram som jag läser på Södertörns Högskola till hösten, och vet inte vad jag ska välja. 

Det som finns på skolan lockar mig inte, och jag vet att jag vill jobba inom destinationsutveckling. Och jag vill jobba mot den internationella marknaden. Men allt jag hittar är mot den svenska marknaden eller utomlands. Hur ska jag tänka?

Jag funderar på att söka Geografi A & B (som även ingår i turismprogrammet, men som inte finns via Södertörn längre utan man får söka till Stockholms Universitet eller annat lärosäte) på distans, på Uppsala Universitet, men där går kurserna på halvfart vilket innebär att det blir under för många terminer. Jag har 3 terminer som biämnet ska läsas på och 2 tänkte jag att jag skulle läsa teoretiskt och 1 tänkte jag göra praktik. Så därför är jag så fundersam över hur jag ska lösa det här. 

Min studievägledare på Södertörn kunde inte hjälpa mig tillräckligt med detta. Hon lämnade mig snarare mer fundersam än innan.

Jag har redan en anställning klar till när jag slutar skolan, och skulle kunna få göra min praktik där under hösten 2017.

Så snälla är det någon som har något bra förslag? hur ska jag göra?

Jo och till saken hör att jag vill göra det på distans! 

Tack på förhand

Vänliga hälsningar,

Gisela Karlsson

Gisela Karlsson 2016-03-19 11:58

Kommentarer:


Chris Wigh 2016-03-21

Hej

Val av kurser beror såklart på vad du vill jobba med.Konstigt att du inte kunde få bättre hjälp av studievägledare på högskolan
Hälsningar Chris

Skriv kommentar: