Civilekonomprogrammet eller fristående kurser

Hej! Jag har en fråga angående att läsa till civilekonom via ett program eller fristående kurser. Vad jag har förstått så kan man läsa till civilekonom via fristående kurser men att man då inte kan ta ut civilekonomexamen utan bara en masterexamen. Hur kommer detta påverka möjligheten till jobb senare i livet? Blir man lika attraktiv på arbetsmarknaden även om man läst till det via fristående kurser? Vad är nackdelarna med att läsa till civilekonom via fristående kurser?

Jag skulle vilja jobba som managementkonsult eller någon typ av ledare i framtiden. Jag har redan läst en del av de kurser(som jag kan tillgodoräkna mig) som man läser i civilekonomprogrammet och det känns därför som en omväg att läsa civilekonomprogrammet på ytterligare 5 år. Hur når jag lättast dit jag vill utan att det påverkar mig negativt i framtiden?

Mvh Amanda

Amanda 2016-04-14 11:18

Kommentarer:


Chris Wigh 2016-04-14

Hej
Det är upp till den arbetsgivare att avgöra om det är mer värt med en civilekonomexamen. Om du kommer in på programmet kan du ansöka om att få tidigare studier tillgodoräknade
Hälsningar Chris

Skriv kommentar: