Behöver vägledning

Hejsan!

 

Jag vill egentligen bara veta om ni har några bra tips och råd.
Jag vill så fruktansvärt gärna plugga vidare inom kundservice. Har provat att arbeta som receptionist, butiksbiträde och inom telefonistkundservice, men jag känner att varken något av dessa yrken är någonting för mig.

Har även provat på arbete inom skola och förskola, men det kändes inte heller som någonting jag vill satsa på långsiktigt. Vårdarbete inom omsorgen kändes inte heller som någonting jag fastnade för.

Jag tillhör den gruppen med människor som bara blir förvirrad av alla program man kan söka för att studera vidare. Vilka behörigheter som krävs, vad man ev skulle behöva plugga upp ( jag och matematik B har aldrig kommit överens... ) och jag går till sist ut från sidan och har inte blivit ett dugg klokare.

 

Jag vet bara att jag VILL studera vidare, gärna på distans så att jag kan kombinera det med mitt heltidsarbete.

Jag vill så mycket. Jag vill arbeta med människor inom kundservice och ge service till kunderna så att de blir fruktansvärt nöjda. Jag vill jobba ute bland människor och utnyttja min sociala förmåga till max.
Jag vet helt enkelt inte vad jag ska studera.

 

Har ni några bra tips? Jag förstår att min fråga är ganska luddig, men jag vill egentligen bara få lite riktilinjer om vilka program som kan leda till breda utbud av arbete inom kundtjänst.
Haha, jag blir så snurrig av alla program och kurser som man kan gå, så jag vet inte riktigt vad som skulle passa mig bäst.

 

Skulle vara väldigt tacksam för svar, har funderat på detta länge nu, så det skulle vara skönt att få sparka igång mig själv och verkligen BÖRJA studera!

 

Tack!

 

Maja

Maja 2016-04-25 12:08

Kommentarer:


Chris Wigh 2016-04-25

Hej
Boka en tid med en studievägledare inom vuxenutbildningen för att diskutera igenom ditt utbildnings- och yrkesval. Du hittar kontaktuppgifter på kommunens hemsida under vuxenutbildning. De kan även hjälpa dig med att se vad som är möjligt utifrån behörighet och antagningskrav. Yrkeshögskoleutbildningar är annars ett bra alternativ.www.yrkeshogskolan.se
Hälsningar Chris

 

Skriv kommentar: