Komvuxbetyg

jag har pluggat företagsekonomi A samt Biologi A i Komvux, där jag fått VG i både ämnerna. Fast jag har inte förenat dessa till mina betyg i studera.nu, jag är osäker ifall det kommer ens hjälpa mig kvalificera in i olika utbildningar, för jag vet inte vad komvuxbetyg gör med ens gymnasiebetyg.

måste man ha ett högre snitt med komvuxbetyg, eller hur funkar det ?

har någon svar på tal ?

Michel 2011-10-09 23:15

Kommentarer:


Chris Wigh 2011-10-10

Hej

Om du gick ut gymnasiet före 2010 så räknas kurserna med ifall de höjer ditt meritvärde. D e kan alltså öka dina chanser att komma in beroende på vad du har för jämförelsetal från ditt gymnasiebetyg. Om du gick ut senare, 2011, så räknas de endast med ifall de krävs för behörighet.

Hälsningar Chris ,www.allastudier.se

Thomas 2011-10-10

Hej Michel

en fråga när du läste företagsekonomi A eller när du sökte till denna utbildning hade du då gått i grundskolan och gymnasiet innan? varför jag frågar är för att min tjej har gått i grundskolan och i gymnasiet men hon var inte behörig att gå denna enligt vuxenutbildningen dom sa att hon har redan gått i gymnasiet därför får hon inte läsa,deras regler är som lotteri.

Michel 2011-10-11

jag gick ut gymnasiet 2009, så det betyder alltså att jag förlorar ingenting på att plussa till betygen ?

ang Thomas, jag har gått ut både grundskolan samt gymnasiet, men jag hade inte dom två kurserna i min studieplan i gymnasiet, kanske det var därför, annars vet jag inte hur komvuxs regler fungerar..

Skriv kommentar:

Taggar: betyg och bedömning, komvuxkampanj