Gymnasiekomplettering.

Hallå. 

 

Det ser ut som följer, jag har ett sjukt dåligt slutbetyg och skulle vilja komplettera upp det eller helt enkelt gå om hela programmet.

Hur och vart vänder man sig? 

Tack för svar!

 

/ Sebastian

Sebastian 2012-01-10 21:48

Kommentarer:


Chris Wigh 2012-01-13

Hej
Har man fått ett slutbetyg kan man inte få ett nytt slutbetyg utskrivet. Du kan läsa upp kurser på komvux. Vänd dig till vuxenutbildningen där du bor. Ifall du ska läsa upp kurser du har G i så är det prövning som gäller vilket innebär att du läser kursen på egen hand. Man kan också gå ett sista år på en folkhögskola och på så sätt färbättra sitt betyg. Då får du ett folkhögskoleomdöme och söker då i urvalsgruppen för folkhögskola ifall du ska söka högskolestudier.Det kan vara en kortare väg ifall man har väldigt många kurser man vill läsa upp.
Hälsningar Chris , www.allastudier.se

Anna 2013-03-17

Jag har ett samlat betygsdokumet från gymnasiet. Saknar, matte B, Engelska B och Idrott och hälsa . Kan jag läsa upp dessa ämnen på distans för att få ett slutbetyg? 

Malin 2014-03-17

Hej!

jag undrfar om det stämmer att mankan få ekonomiskt stöd för att läsa in gymnasiet om man inte har något slutbetyg därifrån och är under 25 år. stämmer det?

 

Hälsningar Malin

Skriv kommentar:

Taggar: gymnasium, komvux, folkhögskola