vill läsa media ämnen på komvux.

Hej bor i Stockholm är född 1977 och vill läsa på komvux Gymnasiekurserna Rörlig bild C, Fotografisk bild C, Ljudmedier B, Ljudmedier C, Medieproduktion B, Medieproduktion C.

Vart kan jag läsa dessa kurser hur skall jag gå till väga gör att få dem i mitt gymnasiebetyg. Vilka vägar finns? Så väl gratis som betalkurser. Kan man köpa gymnasiekurser på vanliga gymnasium och i så fall hur gör jag och hur mycket kostar det? Och var skall jag i så fall tenta av dessa ämnen och hur ser tentorna ut på just dessa ämnen. Jag måste ha dessa ämnen i mitt slutbetyg.

Tack på förhand för svar.
Anonym 2007-01-16 00:03

Kommentarer:


Anonym 2007-01-16
Vänd dig till www.stockholm.se/vux
Det troliga är att du måste göra prövning i kurserna, dvs tentamen. Det kostar 500 kronor per kurs. Du kan inte köpa på gymnasium, möjligen blir det någon lärare därifrån som genomför prövningen. Hur det exakt går till måste du diskutera med den person som blir din bedömare.
Du får betyget på ett s k samlat betygsdokument som du använder tillsammans med ditt slutbetyg. Enligt nuvarande regler kan sådana kurser byta ut och därmed höja ditt betyg vid antagning till högskolan.
Prova också dessa länkar
http://www.miroi.se/
http://www.liberhermods.se/

Skriv kommentar: