Högskoleutbildning + KY-utbildning = bra/dåligt?

Hej!

Jag har funderat på att läsa min nuvarande webbprogrammerings utbildning(distans) på halvfart istället för helfart och börja läsa en IT KY-utbildning på helfart. Detta för att jag vill tillgodo se mig dels praktiken men också hel den sociala delen av att fysikt delta i skolan.

Min fråga är om detta är en smart lösning och huruvida det kommer att anses som bättre merit
än om jag endast läst webbprogrammerings utbildningen, då det blir mycket repetition för min del eftersom jag snart läst två terminer på högskolan.
Sen om det finns några nackdelar med att göra så här utan arbetsbördan då förståss? Hur tror ni att man kommer att bemötas på arbetsmarkanden, positivare, likgiltigt eller negativt?
Lelle 2008-04-19 01:24

Kommentarer:


Sussi 2008-04-20
Det kan nog bero på arbetsgivaren och vad denne tycker om kombinationen. Många (kanske till och med de flesta) av de som får anställning efter ky utbildning får det på sina plaktikplatser.

Möjligen kan du försöka finna en praktikplats där de meriter du skaffar dig från högskolan och ky utbildning är intressant. Då kan det ses som positivt med den kombinationen. Kommer du till ett ställe där det ena eller det andra ses som mindre intressant av någon anledning så kanske den kombinationen av utbildningar inte blir som du tänkt...

Skriv kommentar: