Utbildning

Hej!
Jag är visserligen intresserad av Ekonomiska ky utbildningar såsom redovisning och allt vad det innebär men undrar härmed om dessa har någon god framtid att verka inom som redovisningsekonomer tillika konsulter. Vidare vill jag veta var o hur man kan läsa till skattekonsult alternativt ekonomikonsult, behöver råd o tips!!

Kan Ni vara hyggliga o skicka svaret till min mail!

Tack på förhand!
Sargon 2007-06-07 00:26

Kommentarer:


Chris 2007-06-07
Hej
Ett av kraven för att få starta en Ky-utbildning är att det finns ett behov. Undersökningar visar att väldigt hög andel får jobb efter man har gått en KY-utbildning. Samtidigt ska man veta  att behovet inte likadant ut i hela Sverige.Idag är  dessutom arbetsmarknaden inte särskilt god för ekonomer med högskoleutbildning och därmed blir det inte lättare med en Ky-utbildning. När det gäller utbildning till skattekonsult så kan man läsa både juridik och/eller handelsrätt och inrikta sig på skatterätt.
När det gäller ekonomiska konsulter så kan jag tänka mig att en ekonomutbildning på högskolan är lämplig. Där kan du välja inriktning beroende på vilket område du vill arbeta inom.
Hälsningar Chris, www.syoguiden.com

Skriv kommentar: