Påbyggnad på KY utbildning

Hej, 

För snart 2,5 år sedan avslutade jag en KY Utbildning med inriktning inom handel och affärsmannaskap. Redan under senare delen av utbildningen insåg jag att utbildningen var för bred. Nu funderar jag på att läsa till någon kurs eller kortare utbildning inom ett av de områden som utbildningen innehöll(marknadsföring, internetmarknadsföring, business management, inköp, affärslogistik, affärsjuridik eller inom redovisning då jag sedan tidigare är utbildad ekonomiassistent. 

Jag har funderat på att läsa en sk topup utbildning men jag tycker att det känns fel att man ska behöva ta ett lån för att täcka kursavgiften. Finns det ingen liknande topuputbildning inom ovan angivna områden som är CSN berättigade och där kursavgiften täcks av staten?

Målet är att få skaffa en utbildning i nivå med en universitetsexamen och där jag har nytta av det jag lärt mig genom min tidigare utbildning. 

Vänliga hälsningar

Ulrika


Ulrika 2015-11-03 13:46

Kommentarer:


Chris Wigh 2015-11-05

Hej
De flesta av utbildningar utomlands om skolan är statlig är csn-berättigad men man måste själv stå för kursavgiften. Du kan ju se om det finns någon lämplig utbildning i Skottland där det fortfarande är avgiftsfritt.
Hälsningar Chris

Skriv kommentar: