Medicinsk Sekreterare

Hej

Jag går sista terminen på gymnasiet  och är intrisserad av att plugga till medicinsk sekreterare. Men efter gymnasiet tänkte jag åka till England och vara där i 4 månader alltså kan man säga hela hösterminen för att ta en en engelsk kurs.

Jag såg att det inte fanns någon utbildning på medicinsk sekreterare som jag kan börja på vårttermin. Så därför undrar jag om distans utbildningen. 

Finns det någon möjlighet att ta den på distans när jag är i England, i vilken stad är det som bäst(Jag bor i Uppsala)? hur många träffar behövs varje månad?

En sista fråga , när jag är tillbka efter höstterminen skulle man kunna hoppa in i ett universitet och fortsätta plugga på universitet istället för distans?

Tack för svar! 

N 2016-03-03 15:03

Kommentarer:


Chris Wigh 2016-03-04

Hej
På distansutbildning inom Yrkeshögskoloan brukar det ingå en del sammankomster så det blir nog svårt om du befinner dig utomlands. Du får kolla med skolan hur många sammankomster det är för just den utbildningen. Dessutom är minst 25% av utbildning förlagd till en arbetsplats.
Medicinskt sekretare är inte en univeristetsutbildningen. Vill du söka til högskolan så kan du börja när du kommer hem under förutsättning att du sökt i tid och att du kommer när kursen startar
Hälsningar Chris

Skriv kommentar: