Ansökan Inköpsassistent

 Hejsan!

Jag är intresserad av att söka utbildningen Inköpsassistent och gjorde en intresseanmälan till Hermods för att kunna få mer information.  jag fick det här svaret:

Hej Sara
Tack för ditt intresse av våra utbildningar inom Ekonomi, Handel, Administration & Försäljning.
Vi har ett nytt avtal med kommunen där du bor vilket kommer innebära en del förändringar för dig som sökande. Yrkesutbildningarna har delats upp lite mellan olika utbildningsanordnare.

Från och med den 1 januari 2016 kommer Hermods endast kunna erbjuda delar av vårt utbud till sökande ifrånDanderyd, Järfälla, Sollentuna, Solna, Täby, Upplands Väsby, Vallentuna, Vaxholm och Österåker. När det gäller yrkesutbildningar kommer vi inte kunna erbjuda några yrkesutbildningar alls inom Ekonomi, Handel, Administration & Försäljning till sökande ifrån dessa kommuner. Vi måste därför hänvisa dig till någon av de utbildningsanordnare som din kommun skrivit avtal med för yrkesutbildningar i Ekonomi, Handel, Administration & Försäljning.

Kontakta din Kommun för mer information om yrkesutbildningar inom Ekonomi, Handel, Administration & Försäljning.

 

Jag förstår inte riktigt vad det här betyder. Får jag inte söka hos dom bara för att jag bor i Solna? Verkar så himla konstigt! Jag kunde heller inte hitta så många andra alternativ så jag förstår inte hur jag ska göra nu. Vart ska jag söka?

 

Tack på förhand!

 

/ Sara Zimmak

Sara Zimmak 2016-03-03 16:02

Kommentarer:


Chris Wigh 2016-03-04

Hej
Ansökan måste alltid gå via din hemkommun och kommunen beviljar oftast bara utbildning hos anordnare som de har avtal med. Eftersom din hemkommun inte erbjuder det du vill söka(Inköpsass) inom avtalet så måste du ända dig till vuxenutbildningen i Solna och kolla om de har den utbildningen hos någon ananns utbildningsanordnare
Hälsningar Chris

Skriv kommentar: