studievägledning i Danmark

Hej! Jag skickade iväg ett mail till studievägledningen i Köpenhamn för att höra mig för mer om mina chanser att komma in på veterinär. Eftersom mina betyg är lägre än 6 efter deras skala så frågade jag om jag kan höja mitt slutbetyg till 6 men inte högre, bara så att jag kan söka in. De svarade ""You cannot chance your grade (4.9)""  Blir förvirrad. Var finns informationen du har om att man kan det någonstans? Vad är rätt? Tack för hjälp!
Marie 2007-11-06 00:52

Kommentarer:


Chris Wigh 2007-11-07
Hej
Innan jag svarade dig var jag i kontakt med den allmänna vägledningen på Köpenhamns universitet på följande mailadress:
[email protected]
Då fick jag till svar att man kan höjs sitt snitt så att man blir behörig. Ta kontakt igen och var tydlig med att det är för behörigheten
Hälsningar Chris, www.syoguiden.com
Josef Yousif 2019-03-10

Jag pluggar till läkare i Polen. Jag går andra termin i läkarprogram. Jag har klarat allt utmärkt hittills. Jag undrar om jag har chans att komma in på läkarprogram i Danmark och fortsätta plugga till läkare i Danmark. Jag tog studenten förra året i Stockholm . Jag har gått naturlinje. Jag har medelbetyg från gymnasium. Har man bättre chans att komma in på läkarprogram i Danmark om man pluggat ett år på läkareprogram i Polen.

Tack för svar.

Skriv kommentar: