Referrals vid studier i UK

Hejsan,

""Funderar på att söka till Oxford/Cambridge och det verkar som man behöver en referensperson som kan skriva ett litet brev om en (referral). Nu är det så att det var mer än 3 år sedan jag tog studenten. Tror att de flesta av mina f.d. gymnasielärare inte jobbar kvar eller inte kommer ihåg mig tillräckligt för att kunna skriva ihop ngt om mig. Jobbar för närvarande på ett stort företag och vet inte riktigt om jag skulle kunna be ngn av de högre cheferna att ställa upp eftersom de inte """"känner mig"""" mer än av vad de hört vad gäller arbetet jag utfört.""
Det verkar som de inte vill att man använder familj och vänner. Har ni några förslag på hur jag skulle kunna lösa detta?
Antti 2008-09-06 01:42

Kommentarer:


Chris Wigh 2008-09-08
Hej
Det kan vara svårt att hitta referenspersoner samtidigt är de viktiga när det gäller antagningen. Har du ingen lärare som du tror mins dig och som kan skriva något? Ofat minns lärare sina elever längre än vad man tror.Kanske är du med i någon förening eller idrottsklubb? Gå nog igenom ditt kontaktnät. De enda man inte ska använda sig är familjemedlem.
Hälsningar Chris, www.syoguiden.com

Skriv kommentar: