Au pair förmedlingar

Hej Chris,
Jag läste ditt svar på Linneas fråga om au pair förmedlingar i Spanien och jag har samma problem som Linnea. På länkarna du tipsade om fanns det inga annonser eller liknande som handlade om au pair jobb.
Jag har letat länge efter bra och pålitliga förmedlingar som förmedlar au pairer till Spanien men det verkar inte finnas några. Det enda som verkar finnas är sidor så som aupair-world och greataupair men de känns inte speciellt säkert att resa privat.
Så jag undrar om det finns några förmedlingar som faktiskt förmedlar au pairer till Spanien eller om det är något man får försöka fixa privat med hjälp av hemsidor?
Tack på förhand
Sabina 2009-10-07 02:37

Kommentarer:


Chris Wigh 2009-10-12
Hej
Det är inte så många förmedlingar som har Spanien. Hittade yyterligare  en:http://www.anixi.eu/home.php?cid=7
Gå ävenin på SyoGudiens gudie till au-pair. Det kan bli lika bra om man åker privat bara man vet vad man har för rättigheter och vad man bör tänka på innnan. På arbetsförmedlingens hemsida finns en sådan check-lista.
Hälsningar Chris,www,syoguiden.com
Linnea 2010-01-10
Hej!
Jag har en familj i USA där jag skulle vilja jobba som Au Pair ett år. En familj som ha en bebis och som jag känner en del.
Jag skulle hellre vilja åka privat än genom en organisation. Det jag undrar är hur jag på bästa sätt skall gå vidare för att få ett visum? Jag har tänkt stanna och jobba för dom under ett år.
Mvh Linnea
Natalie 2016-03-23

Hej! Jag heter Natalie och arbetar på Anixi Au Pair. Jag ser att länken ni har är felaktig men det stämmer att vi har au pair-placeringar till Spanien. :) Den rätta länken är: http://anixi.se/au-pair-i/spanien/

Skriv kommentar: