Universitet Spanien

Hej!

Jag vet att det går att läsa enstaka kurser på vissa privata universitet i Spanien, istället för hela program. Jag undrar om denna möjlighet finns även på spanska statliga universitet? Alltså att man till exempel läser en spansk språkkurs och kanske tre eller fler kurser på engelska, eller något liknande.
Tack på förhand!
Mvh Catrine

Catrine Engström 2011-01-26 22:17

Kommentarer:


Chris Wigh 2011-01-31

Hej

Omöjligt att ge ett generellt svar men språkkurser ges ofta som enstaka kurser. Du får kolla resp unvieristet och vad de erbjuder.

Hälsningar Chris, www.allastudier.se

Anni Rosenberg 2011-02-02

Hej Catrine!
På Mälardalens högskola finns språkkurser på en till två terminer som du läser i Spanien, Tyskland eller Frankrike.

Vill du läsa i Spaninen så har startar kursen två gånger om året, i februari och september, med upprop och registrering på Mälardalens högskola i Västerås, ca 10 dagar före avresan till Barcelona och inleds med en introduktionsdag i Västerås där du får viktig information om kursen samt introducerande föreläsningar. 

Resten av terminen är undervisningen helt förlagd till Barcelona. I regel äger kursen rum mellan den 1 februari och 30 maj (vårterminen) respektive 1 september och 20 december (höstterminen). Sista ansökningsdatum är 15 april respektive 15 oktober.

Här har du länken till mer information:
http://www.mdh.se/utbildning/livet/sprakkurs

MVH
Anni

Skriv kommentar:

Taggar: spanska, universitet