Distans utbildning

Hej! Jag har mycket funderingar kring olika utbildningar just nu. Men i slutet av året kommer jag flytta till Australien och tänkte då att jag kanske kunde läsa en en utbildning på distans. Jag vill inte studera i Australien då man måste betala för sin utbildning. 

Men min fundering är om det finns distans utbildningar i Sverige där man inte har några möten på en skola vid något tillfälle? De distans utbildningar jag har sett än så länge så måste man infinna sig på skolan på vissa bestämda datum. Har du några tips på hur jag skall gå till väga? Vad jag är mest intresserad av är visual merchandiser och butikskommunikatör. Hade gärna studerat detta men är det möjligt när jag kommer vara på andra sidan jorden? :) 

MVH 

Camilla Dittmer

Camilla 2016-03-09 20:39

Kommentarer:


Chris Wigh 2016-03-14

Hej
Det finns många utbildningar inom högskolan så går på distans och som enbart är internetbaserade dvs utan sammankomster. Du kan söka på www.antagning.se och söka på distans och kryssa i rutan Utan sammankomster. utbildningar inom Yrkeshgskolan är sällan endast på nätbaserade utan de innhåller en del sammankomster
Hälsningar Chris

Skriv kommentar: