Traineeprogram hos Xylem i Emmaboda 2017-2018

På Xylem arbetar 12 500 personer mot ett gemensamt mål: att skapa innovativa lösningar för världens vattenbehov. Genom att utveckla nya tekniker, förbättrar vi hur vatten används, förvaras och återanv-änds nu och i framtiden. Vi transporterar, renar, analyserar och återför vattnet till naturen och hjälper människor att använda vatten effektivt - hemma, på arbetet, inom industrin och i jordbruket. Vi har mer än 100 års erfarenhet inom vattenteknikområdet och erbjuder en portfölj av ledande produktvaru-märken och expertkunskaper inom en stor mängd applikationer. Vår kompetens har lett till långvariga relationer med våra kunder i mer än 150 länder. Xylem hade 2015 en omsättning på 3,7 miljarder dollar. Tryck här för en kort film om vår verksamhet.

Till Xylems huvudfabrik i Emmaboda söker vi nu Dig som intresseras av produktion och logistik, samt är nyexaminerad civilingenjör.

Vårt traineeprogram skapar framtidens ledare inom Xylem!

Beskrivning av programmet


Som trainee på Xylems huvudfabrik belägen i Emmaboda erbjuder vi dig förmånen att jobba med det du brinner för på ett världsledande företag. Du ges en perfekt start på karriären samt möjligheter att utvecklas till en nyckelperson i vår organisation.

Traineeprogrammet ger dig kunskaper, kontakter och stöd. Syftet är att programmet ska främjar din personliga utveckling, bredda ditt kontaktnät samt ger dig kunskap och en helhetsbild av vår verksamhet. Under programmet tilldelas du en erfaren mentor där du har möjlighet att bolla tankar och idéer inför kommande utmaningar.

Dina intressen formar programmet


Programmet planeras att starta 2017-09-01, är under ett års tid och är indelad i olika block, där du kommer att bli involverad i olika projekt och verksamhetsområden. Programmets slutgiltiga utformning kommer att anpassas utefter just dina kompetenser och erfarenheter. Efter programmet övergår du i en utmanande roll på företaget.

Vem kan söka?


Du som söker har en examen som civilingenjör, gärna inom maskinteknik alternativt industriell ekonomi. Du har max ett års arbetslivserfarenhet inom likvärdigt arbetsområde efter avslutad examen. Det är önskvärt att du har praktisk erfarenhet inom industri. Ett krav är att du kan flytande engelska samt svenska i tal och skrift. Meriterande är ytterligare språkkunskaper samt extra högskolepoäng inom ekonomi.

Egenskaper vi värdesätter hos dig som person är kreativitet, lyhördhet samt nyfikenhet. För att lyckas krävs även att du är strukturerad. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper eftersom vi ser det som en viktig del i vår framgång.

 

For more information click here: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/ce8020f3c2ea

2016-10-05 2016-10-05 20:23

Skriv kommentar: