Fråga om konstig information från danska universitet

Hej, jag har sökt medicin i Danmark i år. Det är dock några saker som förbryllar mig.

På Odense Universitets hemsida, där man själv kan logga in och kontrollera statusen på sin ansökan, står det för mig att jag har blivit prövad i kbot 2 och ska göra multiple choice test den 3:e maj. Grejen är den att jag aldrig ville prövas i kvot 2, utan endast kvot 1. Har ingen möjlighet att skriva testet den 3:e, men vet inte hur jag ska göra. Kan man strunta i det utan att något händer? Vill som sagt inte prövas i kvot 2 över huvud taget. Stryks man helt och hållet om man inte gör testet? Jag behöver hjälp här..

Det andra är att jag ännu inte har fått någon bekräftelse från Århus universitet. Både Köpenhamn och Odense har skickat mig bekräftelser i brevform - Odense till och med ett användarkonto. Börjar bli orolig eftersom jag inte har hört något från Århus sen jag sökte. Brukar de inte skicka bekräftelser, eller finns risken att min ansökan av någon anledning inte registrerats?


Hoppas det inte blev för mycket frågor nu... Tack på förhand!
Erik 2008-04-21 01:24

Kommentarer:


Chris Wigh 2008-04-22
Hej
Om jag har förstått detta rätt så blir alla som är behöriga kallade till ett test. Om man inte kommer in den vägen så prövas man ändå i kvot 1. Om man gör testet så ökar man sina chanser att komma in så försök att åka dit. Om man klarar testet så blir man kallad tilt intervju i slutet av maj.Även om du har bra betyg så vet man aldrig var intagningspoäng kommer att ligga på i år. Man tar in 50% på test och 50 % på betyg
Hälsningar Chris, www.syoguiden.com
Jag har träffat på fler
Chris Wigh 2008-04-22
Hej igen
jag avslutade inte meningen. Jag har träffat fler som inte fått någon bekräftelse från Århus. Kontakta dem så slipper du gå och oroa dig.
Hälsningar Chris, www.syoguiden.com

Skriv kommentar: