Distans från Thailand

Hej!

Jag brukar åka till Thailand ett par månader varje år och planerar att göra det även nästa år i mars-april. Men denna gången vill jag samtidigt läsa en kurs på distans då jag fått tillgång till en lägenhet där nere och kommer få hjälp med att ordna ett bra, fungerande internet.

 

Min fråga är då om det finns några grundkurser i ekonomi (på gymnasienivå eller högskole/univ-nivå) som är helt utan sammankomster och där alla uppgifter/prov görs via internet. Alternativt att jag kan läsa där nere i två månader och sedan komma hem och göra något slutprov. Kursen måste vara på helfart. 

 

Tacksam för svar!

 

Bästa hälsningar Jessica

Jessica Jansson 2012-03-12 10:08

Kommentarer:


Chris Wigh 2012-03-12

Hej
Om du vill läsa en högskolekurs kan du söka på www.antagning.se och på nätbaserade kurser eller distanskurser utan sammankomster.Om du ska läsa en gymnasiekurs kan du göra en prövning vilket innebär attt du läser kursen på egen hand och sedan gör ett prov.Ta då kontakt med vuxenutbildningen i den kommun du bor i.
Hälsnignar Chris

Sagaliina Ahmed 2017-12-12

Hej!

 

Jag läser förskollärarutbildning på Göteborgs univesitet, och ska börja på min tredje temin till våren. Studierna är på helfart och det har varit ganska tufft för mig med tanke på att jag har småbarn. Jag undrar om jag kan läsa på distans på någon annan lärosäte utan att börja utbildningen från början.

 

Tacksam för svar!

Skriv kommentar:

Taggar: distansstudier, studera utomlands, ekonom