CV

Hej! Funderar på att anlita ett företag för att skriva mitt cv och brev. Hittade ett företag som känns seriöst, www.cvfabriken.se. Har ni någon erfarenhet av detta?
Johanna 2008-02-09 01:10

Kommentarer:


Ingmar 2008-02-09
I mina öron låter det sjukt att någon annan skriver mitt personliga brev, som ju ska spegla mig själv och min stil. Jag har alltid reagerat med skepsis när man exempelvis går kurser för att lära sig skriva personliga brev. Men ok, det kanske är enda vägen att bli upptäckt. Sedan lär väl verkligeheten ändå hinna ikapp. Om jag själv som rekryterare skulle märka att någon anlitat ett företag för att skriva brevet så skulle dock den personen definitivt sorteras bort direkt.
Sussi 2008-02-10
Jag tror det kan bli lite väl stelt och opersonligt om man anlitar någon för att skriva ens personliga brev och cv. Det kan kanske till och med märks i brevet och cv:t, det kanske är en viss standard som företaget använder sig av i sin tjänst som lätt känns igen av de som läser det efter ett tag, hur användbart är det då?

Bättre är att titta på lite tips och genom det utveckla sitt eget sätt att framföra vem man är och vad man kan. Finns en del sidor där man kan få en hel del tips at ta lite här o där av. Tror att det är det bästa.
Bernt Ortner, SYV 2008-02-22
Det är nog mest att hålla med övriga, som har svarat
ovan. Det finns emellertid massor med tips att dra från nätyet kring hur man skriver ett cv. man kan ta
råd och tips från dessa, men SKRIV SJÄLV.

OBS ! Det kan ta väldigt lång tid att skriva ett bra Cv
        kanske några dagar. CV-t skall sedan
        anpassas efter det jobb man söker och likaså
        det personaliga brevet.

Jag vill dock ge tipset ytterligare att du försöker samarbeta med din eventuella handläggare på AF
De brukar vaera bra på att veta hur man formulerar sig och vad man skall trycka på inför olika arbetsgivare.

Skriv kommentar: