Restaurangkonditor
24 apr 2007
Fråga:
Hej igen !!
Jag fortsätter med en fråga om yrken inom resturangbranschen.
En konditor kan ju även arbeta inom restaurang.
jag antqr att det främst är bakverk, bröd och efterrätter det är tal om,( glass, sorbeer etc. )
Men, vi har ju fortfarande våra kallskänkor.
Är det så, att konditorn på en restaurang har tagit över just efterrättsbiten från kallskänkan ? eller kan det vara så, att konditorn, på vissa restauranger ersätter kallskänkan ?
Hur är det med utbildning. Är restaurangkonditorn en kallskänka med påbyggnad eller är det en person med traditionell konditorutbildning ?
Återigen hoppas jag, att någon matintresserad
kollega kan hjälpa mig på traven
Med vänligam hälsningar
Bernt ortner
matintresserad SYV
Svar:
26 apr 2007
Jobb & Lön
Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?
Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.