hjälp

Hejsan!
Jag vet inte var eller vad jag vill plugga. Jag fick hyfsat bra slutbetyg i gymnasiet 17.8. Jag älskar djur. Jag är kreativ och gillar att sätta ihop saker, limma, snickra, måla, och bygga helt enkelt. Jag är inte så intresserad av matte på hög nivå - inte mer än matte C. Jag älskar att fotografera och att vara ute i naturen. Jag gillar inte att sitta still utan vill vara i gång hela tiden. Jag vill gärna plugga något på distans då jag får mer gjort hemma än i ett klassrum och helst ska det vara på engelska om det ens är möjligt.  Jag behöver alltså hjälp då jag befinner mig i en djungel av tankar och ideer.
Anonym 2007-01-12 00:02

Kommentarer:


Anonym 2007-01-15
Hej
Det är väldigt svårt att hjälpa dig genom detta forum. Mitt råd till dig är att ta kontakt med en studie- och yrkesvägledare för ett samtal kring alla dina funderingar och tankar. Vägledare finns på vägledningscentrum, komvux och arbetsförmedlingen.
Marcus 2007-08-20
Hej, jag funderar på att bli pressfotograf men har sett att nästan alla högskoleutbildningar inom detta kräver grundutbildning i fotografi. Då jag gått Natur så har jag inte den här grunden. Min fråga till dig är vilken väg kan man ta för att komma in på Fotografutbildningen i tex Göteborg?
O_O 2007-11-08
http://www.studentum.se/Fotoskola_24190.htm#InformationRequestForm


... fast det är i sthlm i och för sig ...

Skriv kommentar: