Jobba i England det bästa jag gjort.

Tänkte bara tipsa alla villsna själar hemma i Sverige om att åka över till England och jobba ett år eller längre. Lönerna här är högre, skatterna lägre, kostnader lägre, folk är vännliga och öppnare, jättelätt att få jobb, bättra på Engelskan. Satt hemma i Sverige och viste inte vad jag skulle göra med mitt liv men att flytta över hit var nog det bästa och mest lärdomsfulla jag gjort. Kan rekommendera att ni som är sugna skickar in ert CV till www.nordicrecruitment.com , jag fick svar direkt o dom slussa mig vidare till företaget jag jobbar på som letade svensktalande personal, dom tipsade även om boende osv. och hade svensktalande personal.
Anders Jonsson 2007-07-23 00:30

Kommentarer:


Sussi 2007-07-27
... det blir inte dans på rosor varje gång. Man kan mycket väl råka ut för ohövliga människor som inte ger en den roliga erfarenhet som man sökte efter.
Jacky 2007-07-27
tjena Anders jag har också planer på att dra till england. fick 20.0 i gymnasiet men fick en reservplats på över 600......hur var lönerna? och vad jobbade du som?
Jacky 2007-07-27
tjena Anders jag har också planer på att dra till england. fick 20.0 i gymnasiet men kom inte in nånstans fick en reservplats på över 600 (läkarprogrammet). planerade därför att ta ett sabbatsår i england......hur var lönerna? och vad jobbade du som?

Skriv kommentar: