Vad ska jag utbilda mig till?

Hej!

Jag har senaste året funderat på vad jag bör arbeta med. Idagsläget arbetar jag i butik som säljare och är då både på golv, lager och i kassan. Trivs bra gör jag men känner att vi behöver ha in bättre inkomster och få bättre arbetstider. Tidigare har jag arbetat som servitris, gatuköksbiträde och arkiverat lite på ett företag. Trivdes med de jobben också. 

Vi väntar nu vårt tredje barn och drömmer om hus. Min sambo jobbar även han i butik men saknar gymnasieutbildning. Jag har slutbetyg efter att ha läst på komvux för ett par år sedan. 

Jag har funderat en del på lönescpecialist och redovisningsekonom men är rädd att jag inte kommer klara de utbildningarna. Psykolog har tidigare ocskå varit av intresse då jag engagerar mig i en tjejjour på min fritid.

Jag tycker att det är så fruktansvärt svårt med utbildning och att välja yrke. Har du några tips på vad jag bör tänka på i mitt väljande?

 

Tacksam för svar! :) 

 

Evelina 2015-11-25 15:51

Kommentarer:


Chris Wigh 2015-11-30

Hej
Jag tycker du ska boka en med en studie- och yrkesvägledare inom vuxenutbildningen för att prata om ditt yrkesval. hen kan hjälpa dig med utbildningar, arbetsmarknad etc
Hälsningar Chris

Skriv kommentar: