Vägledning i studier

Hej!

Jag har precis tagit en kandidatexamen i internationella relationer och avslutat en praktiktermin på en svensk ambassad i Asien där jag sysslade med ekonomiska och handelsrelaterade frågor vilket var mycket spännande. 

Jag vill inom en snar framtid studera en master. Men jag har nu helt och hållet tappat fotfästet. Jag har ganska liten tillit på min "känsla" dvs, "vad jag vill". Jag känner mig inte trygg med att tänka i termer av "vad jag skulle vilja studera" baserat på intresse inom ramen för internationella relationer. Jag undrar om du, i egenskap av en SYO, har vägledande tips på vilka typer av utbildningar som skulle kunna vara strategiska att titta närmare på för mig med tanke på anställningsbarhet i framtiden. Med andra ord, har du förslag på vilka områden inom ramen för internationella relationer/statsvetenskap där det ser "ljust ut" inför framtiden?

Vänliga hälsningar! :-)

Hanna 2016-03-24 12:46

Kommentarer:


Chris Wigh 2016-03-28

Hej
Jag tycker du ska boka en tid med en studievägledare på högskolan som erbjuder de masterprogram inom det området. Jag kan inte tipsa dig om utbildningar utirfrån det du skriver utan man bör ha någon att bolla sina idéer med och titta på alternativ
Hälsningar Chris

Skriv kommentar: