Projektutveckling och konstnärlig fördjupning

Göteborgs universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Bengtsfors
30 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2024 - Bengtsfors

Projektutveckling och konstnärlig fördjupning

Den här kursen, som både är både teoretisk och praktisk, riktar sig till dig som arbetar i en konstnärlig praktik och vill utveckla och undersöka en frågeställning. Du får utveckla din konstnärliga praktik inom våra inriktningar Metallgestaltning, Textil Kropp Rum eller Möbeldesign inriktning trä. 

I ansökan beskriver du det projekt du vill utveckla och genomföra samt redogör för hur du vill utveckla samarbeten med parter som är relevanta för projektet.

I första delen av kursen fördjupar och förtydligar du projektets teoretiska sammanhang och hur det förhåller sig till omvärlden. Parallellt arbetar du med materiella experiment. Utifrån det utvecklar du en projektbeskrivning som du genomför praktiskt i andra delen av kursen. I slutet av kursen skriver du en kursrapport och presenterar resultatet av dina undersökningar muntligt och i utställningsform.

Undervisningen sker i form av individuellt projektarbete, föreläsningar, handledning individuellt och i grupp, workshopar och seminarier.

Undervisningsspråket är engelska. Antagning görs i mån av plats i verkstad.

Förkunskaper

Konstnärlig utbildning om minst 180 hp eller motsvarande. Dessutom krävs Engelska nivå 6/Engelska B.

Göteborgs universitet

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Öppenheten är ett signum som genomsyrar verksamheten. Universitetet tar plats i debatten...


Läs mer om Göteborgs universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Göteborgs universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Projektutveckling och konstnärlig fördjupning

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön