Kandidatprogram i polisiärt arbete med inriktning mot brottsutredning, distansutbildning

Högskolan i Borås
Sammanfattning
Program (grundnivå)
Distans
60 hp
Deltid
Distans
Startdatum: Höst 2024 - Distans

Kandidatprogram i polisiärt arbete med inriktning mot brottsutredning, distansutbildning

Samhället är i ständig förändring, och det är brottsligheten också. Det ställer stora krav på Polisen, och som utredare med kandidatexamen blir du en nyckelspelare för att möta många av de utmaningar som vi står inför. Utbildningen ger en möjlighet för dig som vill gå vidare inom Polisen till nya arbetsuppgifter eller höja din konkurrenskraft och kompetens inom den funktion du för närvarande tjänstgör i.Efter utbildningen kommer du att vara en utredare med god kunskap om de senaste teknikerna och metoderna inom brottsutredning. Du kommer att kunna använda effektiva verktyg för att ta fram förundersökningsprotokoll och genomföra förhör. Du kommer också ha god insikt om bevisvärdering och hur du kan presentera innehållet i förundersökningen på ett rättssäkert, pedagogiskt och kvalitativt sätt.

Förkunskaper

Grundläggande behörighet. + Polisutbildning motsvarande 120 hp varav minst 60 hp inom huvudområdet polisiärt arbete och godkänd aspiranttjänstgöring vid Polismyndigheten.

Examen & Intyg

Kandidatexamen

Högskolan i Borås

Högskolan i Borås är en modern, framåtsträvande högskola centralt beläget i Borås. Endast tio minuter från resecentrum, med goda anknytningar till bland annat Göteborg, passar den även utmärkt för dig som vill pendla. På campus finner du moderna lokaler och...


Läs mer om Högskolan i Borås och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Högskolan i Borås



Recensioner

Det finns inga recensioner för Kandidatprogram i polisiärt arbete med inriktning mot brottsutredning, distansutbildning

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön