Yrkeslärarutbildning

Högskolan Kristianstad
Sammanfattning
Program (grundnivå)
Distans
90 hp
Deltid
Distans
Startdatum: Höst 2024 - Distans

Yrkeslärarutbildning

Yrkeslärarutbildningen vänder sig till dig som redan har ämneskompetenser samt relevant yrkeserfarenhet och nu vill bli lärare i praktiska karaktärsämnen på gymnasieskolans yrkesprogram. Yrkeslärarutbildningen är en akademisk professionsutbildning. Studierna tydliggör den vetenskapliga grund som läraruppdraget utgår ifrån och som du successivt kommer att bygga din personliga lärarroll på. Kurserna fokuserar yrkeslärarnas läraruppdrag utifrån flera olika perspektiv. Du studerar bland annat sociala relationer, konflikthantering och ledarskap samt utveckling, lärande och specialpedagogik.

Förkunskaper

Grundläggande behörighetsamtkvalificerade och relevanta yrkeskunskaperinom något eller några av de yrkesämnen som finns i gymnasieskolans yrkesprogram.Enligt UHR:s kunskapskriterier.

Examen & Intyg

Yrkeslärarexamen

Högskolan Kristianstad

Utbildningarna är utsedda till några av landets bästa 

Högskolan Kristianstad är en populär högskola i södra Sverige. Där finns några av landets bästa utbildningar som leder till jobb. Du har nära kontakt med dina lärare och försvinner inte i mängden, en liten men samtidigt stor högskola. Högskolan Kristianstad...


Läs mer om Högskolan Kristianstad och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Högskolan Kristianstad



Recensioner

Det finns inga recensioner för Yrkeslärarutbildning

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön