Elektriska lösningar av stödsystem i fordon

Högskolan Väst
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Distans
2.5 hp
Deltid
Distans
Startdatum: Vår 2024 - Distans

Elektriska lösningar av stödsystem i fordon

Denna kurs ger en djup förståelse för de elektriska stödsystem som används i fordon idag samt hur dessa kan förbättra egenskaper såsom fordonsprestanda och energieffektivitet. I kursen utforskas även möjligheterna att ersätta traditionella tekniska lösningar med elektriska stödsystem. Genom skriftliga inlämningsuppgifter och muntliga presentationer får du möjlighet att tillämpa dina kunskaper i praktiken samtidigt som du utvecklar viktiga färdigheter som efterfrågas på arbetsmarknaden.Industri och akademiDenna kurs är framtagen i samverkan med industrin inom ramen för ett av våra utbildningsprojektet. Projektet syftar till att ge kurser på avancerad nivå till en mix av studenter och yrkesverksamma för att förstärka den svenska industrins konkurrenskraft.Vi tillämpar validering av arbetslivserfarenhet för att se om du har kunskaper som motsvarar behörighetskraven på kursen. Glöm inte att bifoga meritförteckning om du söker baserat på arbetslivserfarenhet.

Förkunskaper

Kandidatexamen med huvudområdet elektroteknik eller motsvarande, alternativt en motsvarande högskoleingenjörsexamen inom elektroteknik. I utbildningen på grundnivå skall minst 3 hp programmering samt 15 hp matematik ingå. Engelska 6. Du behöver också godkänt resultat från följande kurs/kurser:MEM500-Modellering av elektriska maskiner ochELD500-Kraftelektronik och elektriska drivsystem eller motsvarande.

Högskolan Väst

Högskolan Väst i Trollhättan är en modern högskola som erbjuder arbetslivsnära utbildningar i en attraktiv och modern studiemiljö. Hos oss står studenten och lärandet i centrum. Arbetsintegrerat lärande som synsätt och metod präglar verksamheten och är högskolans profil. Trollhättan är...


Läs mer om Högskolan Väst och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Högskolan Väst



Recensioner

Det finns inga recensioner för Elektriska lösningar av stödsystem i fordon

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön