Human Resource Management - personalledning och organisationsutveckling

Linnéuniversitetet
Sammanfattning
Program (grundnivå)
Kalmar
180 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2024 - Kalmar

Human Resource Management - personalledning och organisationsutveckling

Human Resource Management, HRM, riktar sig till dig som vill jobba med att på ett optimalt sätt ta tillvara de mänskliga resurserna i företag eller organisation. En unik utbildning i Sverige som kombinerar ekonomi med HR.Näringslivet är i behov av ekonomer med ett tydligt personalstrategiskt perspektiv. Human Resource Management, HRM, är just det - en ekonomutbildning med inriktning mot ledning och utveckling av människor i företag och organisationer. En kombination som gör programmet unikt i Sverige. Utbildningen vänder sig till dig som är intresserad av frågor som handlar om hur man skapar motivation, engagemang och förändringsberedskap hos individer och hur man rekryterar, utvecklar och belönar medarbetare. Med både ekonomi och HR i utbildningen får du en utförlig grund inom både arbetsmarknad och kompetensförsörjning.Huvudområdet du kommer studera är Företagsekonomi där du kan välja flera fördjupningsinriktningar, bland annat organisation och ekonomistyrning. Varvat med ditt huvudämne läser du kurser om arbetsrätt, Health Management, Human Resource Management, organisationsutveckling och personalekonomi. Genom projekt i näringslivet ges du möjlighet att omsätta dina teoretiska kunskaper i praktiska färdigheter.

Förkunskaper

Grundläggande behörighet + Engelska 6, Matematik 2a alt. Matematik 2b alt. Matematik 2c och Samhällskunskap 1b alt. Samhällskunskap 1a1 + 1a2.

Examen & Intyg

Kandidatexamen

Linnéuniversitetet Facebook

Linnéuniversitetet

Ett modernt, internationellt universitet i Småland

Linnéuniversitetet är ett modernt, internationellt universitet där allt är möjligt. Linnéuniversitetet finns i Kalmar och Växjö. Universitetet erbjuder över 150 utbildningsprogram och 1 300 fristående kurser inom en rad olika områden. Utbildningar ges både på campus och på distans. Att studera...


Läs mer om Linnéuniversitetet och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Human Resource Management - personalledning och organisationsutveckling
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

Recensioner

Det finns inga recensioner för Human Resource Management - personalledning och organisationsutveckling

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Human Resource Management - personalledning och organisationsutveckling från Linnéuniversitetet , fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön