Idrott och hälsa V, inkl. självständigt arbete, avancerad nivå (ämneslärarexamen, för arbete i gymnasieskolan)

Linnéuniversitetet
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Kalmar, Växjö
30 hp
Heltid

Idrott och hälsa V, inkl. självständigt arbete, avancerad nivå (ämneslärarexamen, för arbete i gymnasieskolan)

Denna kurs på avancerad nivå inom ämneslärarutbildningen för idrott och hälsa består av två olika delkurser, idrott och hälsa i förändring och självständigt arbete. I den första delkursen får den studerande utveckla fördjupade förmågor att utifrån gällande styrdokument, aktuell forskning och vetenskapliga teorier kunna planera, genomföra, reflektera och kritiskt analysera undervisning i idrott och hälsa. I kursen läggs även ett stort fokus på bedömning och betygsättning. I den andra delkursen får den studerande vidareutveckla förmågan att självständigt kunna identifiera ett problemområde med relevans för läraruppdraget i idrott och hälsa samt baserat på tidigare forskning, vetenskapliga teorier och metoder samla in empiri som sedan analyseras och diskuteras med fokus på dess implikationer för undervisning i ämnet.

Förkunskaper

Idrott och hälsa för ämneslärare 1-90 hp, Självständigt arbete à 15 hp i ett annat ämne inom ämneslärarprogrammet, UVK-kurs: Vetenskapsteori och forskningsmetodik eller motsvarande samt VFU 15 hp.

Linnéuniversitetet Facebook

Linnéuniversitetet

Ett modernt, internationellt universitet i Småland

Linnéuniversitetet är ett modernt, internationellt universitet där allt är möjligt. Linnéuniversitetet finns i Kalmar och Växjö. Universitetet erbjuder över 150 utbildningsprogram och 1 300 fristående kurser inom en rad olika områden. Utbildningar ges både på campus och på distans. Att studera...


Läs mer om Linnéuniversitetet och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Idrott och hälsa V, inkl. självständigt arbete, avancerad nivå (ämneslärarexamen, för arbete i gymnasieskolan)
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

Linnéuniversitetet



Recensioner

Det finns inga recensioner för Idrott och hälsa V, inkl. självständigt arbete, avancerad nivå (ämneslärarexamen, för arbete i gymnasieskolan)

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Idrott och hälsa V, inkl. självständigt arbete, avancerad nivå (ämneslärarexamen, för arbete i gymnasieskolan) från Linnéuniversitetet , fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön