Fastighetsförmedling

Malmö universitet
Sammanfattning
Program (grundnivå)
Malmö
180 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2024 - Malmö

Fastighetsförmedling

Utbildningen uppfyller de teoretiska krav som ställs för en registrering till fastighetsmäklare men ger dig också kunskap och kompetens som ökar din anställningsbarhet inom andra verksamheter. Du får en bred bas att stå på och ett brett arbetsfält. Detta program ersätter det tidigare Fastighetsmäklarprogrammet 180 hp.Flera av programmets kurser är framtagna i samråd med branschen. Huvudområdet Fastighetsvetenskap är tvärvetenskapligt uppbyggt och för samman kunskaper från olika discipliner: teknik, ekonomi, juridik, beteende- och samhällsvetenskap. Genom sin bredd öppnar ämnet för förståelse för mångfalden inom fastighetsrelaterade yrken. Fastighetsvetenskap berör hur vi planerar och bygger hus, men även hur fastigheter bildas, förvaltas, värderas och förmedlas. Utbildningen avslutas med ett självständigt arbete för kandidatexamen.Syftet med en kandidatexamen i Fastighetsvetenskap är att göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden. Efter genomgången utbildning är målet att du, förutom att arbeta som fastighetsmäklare, även ska kunna arbeta med andra fastighetsrelaterade uppdrag inom fastighetssektorn, på fastighetsbolag, banker och försäkringsbolag.

Förkunskaper

Grundläggande behörighet + Matematik 3b eller Matematik 3c eller Matematik C, Samhällskunskap 1b eller Samhällskunskap 1a1 + 1a2 och Engelska 6.

Examen & Intyg

Kandidatexamen

Malmö universitet

Oavsett var man befinner sig i centrala Malmö är det aldrig långt till högskolan. Verksamheten bedrivs på Universitetsholmen i Västra hamnen, en av landets mest spännande och expansiva stadsdelar just nu, samt vid Universitetssjukhuset Mas i de södra delarna av...


Läs mer om Malmö universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Malmö universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Fastighetsförmedling

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön