Masterprogram i strategisk kommunikation

Mittuniversitetet
Sammanfattning
Program (avancerad nivå)
Distans
120 hp
Deltid
Distans
Startdatum: Höst 2024 - Distans

Masterprogram i strategisk kommunikation

Vill du fördjupa dina kunskaper i strategisk kommunikation och läsa på distans? Vid Mittuniversitetet i Sundsvall har vi utbildat Sveriges vassaste kommunikatörer i över 40 år. Nu vill vi ge dig som har en kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap, journalistik, statsvetenskap eller företagsekonomi chansen att bygga på dina kunskaper i kommunikation. Vårt program är mycket flexibelt eftersom du läser på distans och halvfart, och du kan välja mellan en magister- eller masterexamen. Med vårt program i bagaget står du dig väl rustad för nästa steg i karriären!

Förkunskaper

Engelska kurs 6 från svenskt gymnasium eller motsvarande.Avlagd kandidatexamen om minst 180 hp, varav minst 60 hp i medie- och kommunikationsvetenskap, journalistik, statsvetenskap, sociologi, psykologi eller företagsekonomi.

Examen & Intyg

Magisterexamen, Masterexamen

Mittuniversitetet

Mittuniversitetet i siffror:

Hos oss på Mittuniversitetet möts människor, kompetens och nytänkande vid våra två campus – Sundsvall och Östersund. Vi har utbildningar som spänner över en rad olika områden –områden som samhällsvetenskap, beteendevetenskap, media, till vård, lärarutbildning samt IT, naturvetenskap och humaniora...


Läs mer om Mittuniversitetet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Mittuniversitetet



Recensioner

Det finns inga recensioner för Masterprogram i strategisk kommunikation

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön