Måltidskunskap och värdskap, Företagande inom gastronomi

Örebro universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Hällefors
7.5 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2024 - Hällefors

Måltidskunskap och värdskap, Företagande inom gastronomi

Kursen ger dig en introduktion till affärsmässig hantering av måltider med inriktning på gastronominäringen som en del av besöksnäringen där fokus ligger på styrning och ledning av den kommersiella måltiden ur ett verksamhetsperspektiv.I kursen får du utveckla branschanpassade affärsmodeller och affärsplaner där verksamheters utmaningar kring hållbarhetsfrågor ur ett ekonomiskt, socialt och miljömässigt perspektiv ingår.

Förkunskaper

Grundläggande behörighet.

Örebro universitet

Örebro universitet är ett av Sveriges mest expansiva universitet med cirka 17 000 studenter och 1 260 anställda. Tre kilometer, eller tio minuter på cykel, från centrala Örebro ligger universitetets huvudcampus. Campusområdet är som en egen liten stad - förutom...


Läs mer om Örebro universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Örebro universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Måltidskunskap och värdskap, Företagande inom gastronomi

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön