Måltidskunskap och värdskap, Gastronomi II, Kulinariskt kockhantverk

Örebro universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Hällefors
15 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Vår 2024 - Hällefors

Måltidskunskap och värdskap, Gastronomi II, Kulinariskt kockhantverk

Kursen Gastronomi II, Kulinariskt kockhantverk, påbyggnad, 15 högskolepoäng, vänder sig till dig som är intresserad av att veta mer om och fördjupa din kunskap om nordiska råvaror och matlagningsmetoder. Kursen ger också en introduktion till hur mat och dryck kan kombineras i måltidssituationer, samt prissättning av menyer och måltider. Dessa delar förmedlas i de två delkurserna Kockhantverk, 7,5 högskolepoäng samt Måltidskombinationer och kalkylering, 7,5 högskolepoäng.

Förkunskaper

15 hp i måltidskunskap och värdskap på G1N-nivå inklusive Måltidskunskap och värdskap, Gastronomi I, Kulinariskt kockhantverk, 7,5 hp.

Örebro universitet

Örebro universitet är ett av Sveriges mest expansiva universitet med cirka 17 000 studenter och 1 260 anställda. Tre kilometer, eller tio minuter på cykel, från centrala Örebro ligger universitetets huvudcampus. Campusområdet är som en egen liten stad - förutom...


Läs mer om Örebro universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Örebro universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Måltidskunskap och värdskap, Gastronomi II, Kulinariskt kockhantverk

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön