Språket i bruk

Stockholms universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Stockholm
7.5 hp
Deltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2024 - Stockholm

Språket i bruk

Kursen ger en teoretisk och metodologisk bakgrund för språklig analys ovan satsnivån genom att erbjuda en orientering om aktuella teorier och metoder inom diskurs- och interaktionsanalys, erfarenhet av tillämpning av dessa metoder på konkreta lingvistiska data och erfarenhet av att utifrån teorier inom området analysera konkreta lingvistiska data.

Förkunskaper

Examen om 180 hp i ett språkvetenskapligt huvudområde inklusive ett språkvetenskapligt examensarbete. Alternativt logopedexamen. Alternativt examen om 180 hp i psykologi, kognitionsvetenskap, eller motsvarande med examensarbete med språklig inriktning, alternativt förskollärarexamen med examensarbete/självständigt arbete med språklig inriktning eller lärarexamen med inriktning mot språk med ett examensarbete/självständigt arbete i ett språk inkluderat i lärarexamen eller fristående. Engelska 6 eller motsvarande.

Stockholms universitet

Stockholms universitet

En utbildning från Stockholms universitet är en merit som skapar goda förutsättningar för arbete och karriär, både nationellt och internationellt. Du kan välja bland över 200 program och 1900 fristående kurser inom humaniora, juridik, lärarutbildning, naturvetenskap, samhällsvetenskap och språk. Vid...


Läs mer om Stockholms universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Stockholms universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Språket i bruk

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön