Examensarbete för kandidatexamen i polisiärt arbete

Umeå universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Distans
15 hp
Deltid
Distans
Startdatum: Höst 2024 - Distans

Examensarbete för kandidatexamen i polisiärt arbete

Kursen ger den studerande tillfälle att självständigt fördjupa sig inom ett polisiärt relevant område. Studenten får tillämpa vetenskaplig metod för att planera, genomföra och presentera ett vetenskapligt arbete. I kursen utvecklar studenten sitt kritiska eller prövande förhållningssätt och sin färdighet i att skriva vetenskaplig uppsats. Såväl presentation och försvar av den egna uppsatsen som opposition av annan studerandes uppsats ingår i kursen. Studenten har under tiden för kursen tillgång till en handledare.

Förkunskaper

Förutom grundläggande behörighet för högskolestudier krävs godkända kurser motsvarande 60 högskolepoäng i huvudområdet polisiärt arbete varav minst 7,5 hp vetenskaplig metod inom polisiärt arbete/samhällsvetenskap, innefattande såväl kvalitativ som kvantitativ metod.Saknas formell behörighet kan behörighet bedömas utifrån reell kompetens (se https://www.umu.se/utbildning/kommer-jag-in/behorighet/behorig-genom-reell-kompetens/).

Umeå universitet

Välkommen till Umeå universitet

Att studera är första steget mot en spännande framtid. Att studera är också att ha kul under tiden. Gör det tillsammans med 36 000 studenter från hela världen! För att studierna ska fungera riktigt bra är det viktigt med en miljö att trivas...


Läs mer om Umeå universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Umeå universitet



Recensioner

Det finns inga recensioner för Examensarbete för kandidatexamen i polisiärt arbete

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön