Examensarbete i fysioterapi

Uppsala universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Distans
15 hp
Deltid
Distans
Startdatum: Höst 2024 - Distans

Examensarbete i fysioterapi

Kursen är ett led i utbildningen till en magisterexamen i fysioterapi. Kursen ger möjlighet till tillämpning av forskningsmetodologiska kunskaper genom genomförandet av ett examensarbete om 15 hp.

Distanskursens uppläggKursen ges online. Kursen består av tre obligatoriska tillfällen (dagar) under de första åtta veckorna av kursen, datum meddelas via Studium/schema. Kommunikation mellan student och lärare sker via Zoom, e-post och Studium. För att kunna delta i kursen behöver du tillgång till dator med internetuppkoppling samt headset och webbkamera. Examinationen består av närvaro vid obligatoriska seminarier, försvar av projektplan och examensarbete.

Förkunskaper

Fysioterapeututbildning 180 hp eller äldre utbildning i fysioterapi om 150 hp kompletterad med 30 hp i fysioterapi på C-nivå/kandidatnivå inklusive kandidatuppsats om 15 hp. Magisterkurs i fysioterapi, teori, 15 hp.

Uppsala universitet

Välkommen till Uppsala universitet

Välkommen till Uppsala universitet Uppsala universitet är ett internationellt välkänt forskningsuniversitet med vetenskapens och utbildningens utveckling i fokus. Universitetet främjar utveckling och innovation genom en aktiv roll i samhället. Utbildningar på Uppsala Universitet Uppsala universitet har ett stort utbildningsutbud på...


Läs mer om Uppsala universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Uppsala universitet



Recensioner

Det finns inga recensioner för Examensarbete i fysioterapi

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön